Türkiye’nin İkinci Yüzyılında, BDU’dan Ticari Diplomasi Atağı: Bakü ve İstanbul’da 2 Farklı İşbirliği ve Yatırım Zirvesi

CUMHURİYETİMİZİN İKİNCİ YÜZYILINDA,

BDU VE BOSCO, BİRLİKTE ULUSLARARASI DÜZEYDE BİRİ BAKÜ’DE, DİĞERİ İSE İSTANBUL’DA OLMAK ÜZERE, İKİ BÜYÜK İŞBİRLİĞİ VE YATIRIM ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

BDU ve BOSCO’nun Birlikte Düzenlediği İşbirliği ve Yatırım Konferansının İkincisi,

2 Kasım’da İstanbul’da Yapıldı.

2 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşen İşbirliği ve Yatırım Zirvesine, 35 ülkeden 100 yabancı iş insanı katıldı. Türkiye’den katılımcılarla birlikte bu sayı 300’ü geçti. Üst düzey yöneticiler, iş sahipleri, kurumsal hizmetlerin yeniden satıcıları, özel yatırımcılar, vergi ve finansal danışmanlar, kurumsal hizmet sağlayıcıları, avukatlar, bankacılar, büyük ve orta ölçekli ticari şirketler, varlık yönetim şirketleri, güven hizmeti sağlayıcıları, denetçiler, danışmanlık şirketleri, yatırım şirketleri, ihracatçılar konferansta hazır bulundu. Katılımcılar, ürünlerini tanıtma, şirket farkındalığını artırma, yatırım projeleri, varlık yönetimi, servet yönetimi, vergilendirme, uluslararası hukuk, şirket kurulumu, bankacılık, yatırım yoluyla vatandaşlık programları, gayrimenkul, fintech ve blockchain, göçmenlik hakkında daha fazla bilgi edinme ve müşteri ve iş ortakları ağlarını genişletme fırsatını değerlendirdi. Konferans sırasında kurulacak ülke ve şirket masaları ile B2B ve B2C görüşmeleri de yapıldı. Konferans akşam misafirler onuruna yapılan kokteyl ile sona erdi.


BDU ve BOSCO’nun Birlikte Düzenlediği İşbirliği ve Yatırım Konferansının İlki,

30 Ekim’de Bakü’de Yapıldı.

B2B, B2C ve Ülke Masaları şeklinde düzenlenen konferansa, 30 ülkeden 250’ye yakın iş insanı, üst düzey yönetici ve profesyoneller katıldı. Üst düzey yöneticiler, iş sahipleri, kurumsal hizmetlerin yeniden satıcıları, özel yatırımcılar, vergi ve finansal danışmanlar, kurumsal hizmet sağlayıcıları, avukatlar, bankacılar, büyük ve orta ölçekli ticari şirketler, varlık yönetim şirketleri, güven hizmeti sağlayıcıları, denetçiler, danışmanlık şirketleri, yatırım şirketleri, ihracatçılar konferansta hazır bulundu. Katılımcılar, ürünlerini tanıtma, şirket farkındalığını artırma, yatırım projeleri, varlık yönetimi, servet yönetimi, vergilendirme, uluslararası hukuk, şirket kurulumu, bankacılık, yatırım yoluyla vatandaşlık programları, gayrimenkul, fintech ve blockchain, göçmenlik hakkında daha fazla bilgi edinme ve müşteri ve iş ortakları ağlarını genişletme fırsatını değerlendirdi.