20 Ülke, 50 Farklı Ödül: “Uluslararası Lüksün Oscarları Ödülü” İstanbul’da yapıldı

Küresel turizmin yükselen yıldızı İstanbul, “lüksün Oscar’ı” olarak adlandırılan “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards”un ödül törenine ev sahipliği yaptı. 19 Kasım’daki etkinlikte, konaklama ve lüks sektörünün öncüleri 50 ödülle taçlandırıldı. BDU Üyesi ve emekli diplomat Mansur Malik’in sahibi olduğu Diplomat Magazinne Dergisi’nin “sponsor”lar arasında bulunduğu gece, yıldızlar geçidine döndü. BDU da özel davetliler arasındaydı.

Küresel turizmde pandemi öncesindeki popülerliğine kavuşan Türkiye’nin turizm ve lüks başkenti konumundaki İstanbul, konaklama ve lüks sektörünün öncülerini ödüllendiren bir törene ev sahipliği yaptı. Konaklama sektörünün en özel etkinlikleri arasında yer alan ve “lüksün Oscar’ı” olarak adlandırılan Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) için 19 Kasım’da Lazzoni Hotel’de ödül töreni gerçekleştirildi.

Bu yıl onuncu kez dağıtılan ödüller kapsamında; aralarında Avusturya, Birleşik Krallık, Brezilya, Dubai, Fiji, Macaristan, Maldivler, Nijerya, Suudi Arabistan, Türkiye, Katar, Kuveyt, Bali, Umman ve Yunanistan’ın bulunduğu pek çok ülke 50 ödülü paylaştı.